Om mig

Jag tycker om när saker inte är precis perfekta. Det är i det lite sneda, ojämna, knöliga som själen av personen bakom syns. Den här bloggen handlar om mina projekt, mina djur och mitt liv. Ingenting kommer någonsin vara helt perfekt här men jag tänker glatt dela med mig av det som händer runt omkring mig.
Jag skulle beskriva mig som en ganska lat person. Har många idéer som tumlar runt i mitt huvud, men saknar ibland både uthållighet och styrförmåga. Jag är egentligen inte speciellt praktiskt lagd men trots det slukar jag DIY- sidor på nätet och i tidningar. Resultatet brukar bli alltifrån helt ok till fullkomliga katastrofer och det kommer nog att märkas framöver.
Till min stora lycka köpte vi ett fritidshus i somras, jag och min sambo/partner. Jag har aldrig bott i hus eller haft någon stor trädgård och helt plötsligt finns det så mycket roligt att ta itu med. Förutom att fixa en sagolik prunkande trädgård, så vill jag starta biodling, skaffa gäss och höns, bli självförsörjande på grönsaker och kryddor, ordna fester och självklart få till en perfekt mix av gammalt och nytt, egentillverkat och restaurerat inomhus. Jag är tacksam att jag har den lite mer händige M vid min sida som verkställer många av mina projekt men även tänker själv och i lite mer räta vinklar.
Jag är för tillfället hund och kattägare. Dessa små filurer förgyller mitt liv och gör världen lite vackrare att leva i. När jag skaffade Dunja, hunden, var planen att jag skulle bli den perfekta hundägaren, med en lydig, cool hund utan några som helst beteendeproblem. Så blev det nu inte riktigt. Zosimov, min katt är nog mer lyckad, men det beror nog inte alls på mig får jag väl erkänna. Han är bara ett stycke matvrak med vänligt sinnade gener som är lugn och glad så länge vi inte glömmer att köpa kattmat. Även om dem och alla möjliga andra djur kommer bloggen att handla om.