Cinnamon butikerna

Förutom hus, familj och alla älskade djur så driver jag och min sambo även två skobutiker.

Cinnamon heter de och det heter även märket vi säljer. Märket är svenskt och vänder sig i första hand till människor som ställer höga krav på komfort och stabilitet. Alla skor har uttagbar innersula så att de som har egna inlägg kan lägga in dem. Men förutom att de är fotriktiga så är de dessutom färgglada, lite tuffa och med lite egen design!

Roliga skor att sälja trots att den första replik som många av våra kunder fäller när de kommer in i butiken är: ”Prova skor är det värsta jag vet, du har aldrig träffat på såna knasiga fötter som jag har”.
Det har vi ju i princip alltid och efter en hel del provande brukar vi ofta hitta rätt. Det är socialt, stimulerande och ofta väldigt upplyftande jobb.

En butik ligger i Uppsala och den andra i Gamla stan. Jag är den som pendlar mest mellan dem och det passar väl min ombytliga själ rätt bra. Butikerna är dessutom väldigt olika. Den i Uppsala är helt nybyggd i bottenvåningen i ett hyreshus fräsch och fin. Butiken i Gamla stan ligger i en gammal smedja från 1600-talet med knöliga golv och en gammal spis och bälg i ena hörnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s